Verhuur van Circussen, Circustenten, Circusdieren en Circusartiesten

Bedrijfsuitje in een circustent?

Geplaatst op

Wilt u een unieke ervaring creëren voor uw medewerkers? Stel dan uw eigen bedrijfsuitje samen in een circustent. Gegarandeerd een groot succes met verschillende optredens en workshops. U kunt het zelf helemaal bepalen.

Circustenten in alle soorten en maten

Als u aan een circustent denkt, denkt u waarschijnlijk aan een enorm grote tent. Wij verhuren juist ook kleinere voortenten die ook geschikt zijn voor bedrijfsrecepties of ‘kleinere’ personeelsuitjes. De grote circustenten zijn uiteraard ook te huur. Zo is er altijd wel een geschikte tent te vinden voor uw bedrijfsuitje.

Regel een optreden met een echte circusartiest

Met alleen een tent heb je nog niet hét bedrijfsuitje waar uw personeel het nog lang over zal hebben. Bij Circus Boltini hebben wij ook een groot aanbod van circus acts. Zorg voor een spetterend optreden en creëer een onvergetelijke avond. Hieronder vindt u een opsomming van acts die u kunt boeken:

  • Acrobaten
  • Clowns
  • Illusionisten
  • Jongleurs
  • Vuurspuwers
  • Steltenlopers

Een optreden van één van onze artiesten kunt u gemakkelijk bij ons boeken. Ook als u iets anders wilt organiseren, dan kunt u bij ons uw bedrijfsfeest op maat samen stellen.

Een dag leven als een circusartiest?

Wilt u uw personeel laten ervaren hoe het is om een circusartiest te zijn en alle leuke trucjes te leren? Dan kunt u er ook voor kiezen om een Circusworkshop bij ons te volgen. Wij willen graag onze kennis doorgeven aan het publiek. De workshops worden gegeven door onze specialisten. Wilt u meer informatie of wilt u graag de mogelijkheden  weten? Neem gerust contact met ons op.

Geplaatst in Blog

 

De circustenten van Boltini

Tenten in verschillende maten van 16 tot wel 200 meter. Genoeg ruimte voor een bruiloft of een zakelijk feest. Kijk verder welke circustent het beste bij U past.

Lees meer

 

Ontdek de dieren van het circus

De populairste circusdieren zijn paarden en kamelen, maar er zijn er nog veel meer! Kijk verder welke dieren er nog meer zijn.

Lees meer